Klasblog

Onze papa's zijn onze kleuters hun beste vriend, daarom hebben zij een hele week vol leuke activiteiten verdiend!
Van zwemmen tot zwerfvuil opruimen, voor iedere papa was er vorige week wel iets leuks te beleven!
Bedankt voor jullie bezoekjes! Gefeliciteerd
met jullie vaderdag!

PAPAWEEK

Kangoeroewedstrijd

Kangoeroe is een leuke en wereldwijde reken-, denk- en puzzelwedstrijd voor leerlingen van o.a. het 5e en het 6e leerjaar. Meer dan

100 000 leerlingen uit ong. 1200 scholen hebben zich ingeschreven!

Gedurende 50 minuten 24 vragen oplossen, dat is een uitdaging! Na afloop mochten de leerlingen hun antwoorden digitaal indienen. We kunnen alvast enkele zeer hoge scores afvinken!

Elke leerling kreeg ook een deelnemersprijs. Eind april worden de winnaars bekend gemaakt en extra prijzen uitgedeeld.

Proficiat voor jullie inzet!

Collage

Hier zie je de Pi-winnaars en de Kangoeroewinnaars!

Echte wiskundige KANJERS in 6B!

Proficiat aan alle deelnemers!

 

IMG 20230316 145345

IMG 20230316 145523

De leerlingen van het 6e leerjaar gingen dit jaar voor de 40e keer op sneeuwklassen naar het Zwitserse zusterdorp Plaffeien. Tijdens de traditionele verbroederingsavond schonk het Kasterlee-comité daarom een mooi aandenken.

Vele jaren verbroedering tussen Gemeente Kasterlee en Plaffeien waarbij onze sneeuwklassen toch wel de drijvende motor blijft. Vele generaties kinderen die de tijd van hun leven beleefden in het mooie Zwitserland!

Bedankt ook mevrouw Viviane voor de 20 jaar organisatie! #samenvliegenwehoger

sneeuklassen bericht

Dinsdag 14 februari (dag 7)

Happy birthday to Keraaaaan, happy birthday to Keraaaaaan! Wat een belevenis om je verjaardag in het prachtige Zwitserland te vieren en gewekt te worden door je schoolgenoten. De dag kan nu al niet meer stuk!

Voor een laatste keer wrongen we onze voetjes in de skibotten en gingen we al zingend de skilift in, vol overtuiging om nog een laatste keer te schitteren op de latten. Alweer een prachtige dag vol zonneschijn. Wat een geluk hebben wij gehad met het weer!

Na de middag trokken we de sneeuw in en genoten we van verschillende sneeuwspelletjes, maakten kampen en iglo’s. Het sneeuwballengevecht dat daarop volgde was hilarisch. Daarna namen we een lekker warme douche en was het jammer genoeg alweer tijd om onze koffers te pakken…

Tijdens het avondmaal smulden we onze buikjes rond met heerlijke frietjes, maakten we nog een afscheidswandeling en sloten we af met een echte Plaffeienfuif.

 

Vermoeid, maar boordevol mooie herinneringen en hechte vriendschappen reden we weer terug richting Kasterlee.

IMG_20230214_120044.jpg