Het zesde op sneeuwklassen.

Volg hier hun avonturen.

De laatste skidag was een regenachtige dag met nevel.  Maar onze skiërs waren op de piste te vinden en genoten van de laatste skibeurten. Vandaag stond een fitnessbeurt op het programma en dat was zweten geblazen. Geniet van de beelden. De uitreiking van de diploma's was officieel en maakte eenieder gelukkig. Om 20:04 hebben we nog geprobeerd om Radio Lichtaart te bereiken maar helaas. Na een deugddoende avondwandeling zijn de kinderen nu aan het genieten van de afscheidsfuif. Ambiance verzekerd.  Geniet van de beelden! 

Om 22:30 vertrekken ze dan gezond en wel naar Kasterlee. 

 

Bekijk de foto's

Stralend weer, rustige pistes en goede sneeuw. Wat wil een mens nog meer?

Iedereen met de zetellift naar boven en meer zelfs heel wat groepen naar de Kaiseregg op 1750 meter.  Een vierzetellift nemen is echt wel een avontuur. Wat een uitzicht, puur genieten!

Zakglijden was ook geweldig! Vanavond fakkeltocht, gehouden, hoe sfeervol en een warme groep die er voor elkaar waren deze sneeuwklassen. Superleuke tijd en morgen gaan we nog genieten van de laatste dag.  Slaapwel!

Bekijk de foto's!

Alweer een fantastische skidag met zon, goede sneeuw en kinderen die genieten. 

Namiddag bezoek Jaun en Gruyère een stukje Zwitserse cultuur. 's Avonds tijd voor de bingo en leuke prijzen die er te winnen waren. Een goede nachtrust en 's morgens alweer een goed ontbijt. 

Bekijk de foto's

Skiën onder een stralende zon!  Een prachtdag met alleen maar blije gezichten. 

De wandeling naar de waterval was ijzig en dat maakte het voor de kinderen des te meer uitdagender. Ze genoten ervan! De heksenwandeling was leuk en de het verhaal van de draak best wel spannend. Op de terugweg was het wandelen over het meer, 40 cm dik en een leuke activiteit.  's Avonds was het verbroederingsavond en het dansje van onze kinderen bracht de sfeer er in. Alweer een geslaagde dag. 

Bekijk de foto's

Vandaag was het skiën in de regen, in de snipsneeuw boven op de berg en plots begon het daar te sneeuwen. De sneeuw horen kraken onder je ski's geeft een geweldig gevoel, zalig!

De kinderen die aan het oefenen waren om de ankerlift te nemen, voelden niet dat ze nat werden. Nadien een warme deugddoende douche en de kleding hangt te drogen in de warme ruimte. 

Brieven schrijven was alweer een hele klus, moet dat?  Maar alle post zit netjes in de bus. De sportavond zorgde voor de juiste spirit en maakte dat iedereen al lang in dromenland is. 

bekijk foto's

 

 

De eerste dag van onze sneeuwklassen zit er op en iedereen ligt op dit moment te slapen als een roos. 

Ontbijt was heerlijk, ongelooflijk lekker brood waar we een gans jaar naar uitkijken. Vandaag eerste dag op de latten en dan ervaren dat het zweten is letterlijk en figuurlijk. De zon straalde, prachtig op de witte zon en daar onze Kastelse kinderen zien skiën was een zaligheid. Hapferen is dan ook de geweldige uitvalsbasis voor een beginnend skiër. 

De wandeling naar de Buchen Kappel is een kuitenbijter maar we hadden vandaag geweldige klimmers. Zonder zeuren en zagen naar boven en 3 uur op wandel. Bezoek aan de boerderij in Plaffeien is even terug in de tijd, een gemengd klein bedrijf waar onze kinderen hun ogen de kost gaven. Nog een lekker glaasje melk met een stukje chocola.  

Vanavond bezoek aan ijspaleis en dan was het bedtijd. Geen gepraat, geen gezeur maar ogen toe en op naar morgen. 

Bekijk even onze prachtige beelden!