Sneeuwklassen dag 2

 

Donderdag 1 februari (dag 2)

Omstreeks half 8 maakten onze leerkrachten ons wakker. Wakker… Wij waren al wakker hoor! We maakten ons klaar, deden onze wandelschoenen of skikledij aan en schoven aan tafel voor een stevig ontbijt. Opgeladen en voldaan verkenden de helft van onze leerlingen de omgeving en maakten ze een fikse wandeling richting de kapel, met onderweg interessante weetjes, lachpartijen en prachtige uitzichten. Wat een plezier!

Voor de anderen was het al zover! Onze skimonitoren stonden te popelen om de eerste skilessen te geven. Na een gevecht met onze skibotten was het tijd om de skipiste te betreden. Iedereen werd op zijn niveau begeleid en leerde heel wat bij. Met vallen en opstaan was de eerste keer skiën in Schwarzsee voor ieder een succeservaring. Na ons middagmaal wisselden de groepen.

De turnleerkracht, meester Gert, organiseerde ’s avonds nog een heerlijke sportavond. Groepsversterkende teamsporten zoals trefbal en voetbal maakten onze eerste dag compleet. Een wedstrijdje tegen elkaar is altijd fun, maar fair play en gezellig samenzijn stond centraal. Zou het morgen weer zo’n leuke dag worden?

DSC_0021.JPGIMG_7957.jpeg